Present op Honden Vakantiebeurs

Honden mee op vakantie

Op 12 juli wordt er een beurs georganiseerd die zich compleet richt op hondeneigenaren en vakantie.

dog-110090Samen met een enthousiaste mede Veluwe-ambassadeur die, net als ik op vele andere toeristische beurzen gestaan heeft als standhouder, ga ik naar deze beurs toe om te vertellen waarom en waar hondeneigenaren welkom zijn op de Veluwe. 

De beurs

De beurs wordt gevormd door vakantieaanbieders waar men welkom is met hond en/of paard. Met name ook met meerdere honden!

  • Adressen voor een week, weekend of dagje uit samen met de hond(en)
  • In binnen- en/of buitenland
  • In voor-, hoog- of naseizoen
  • Voor een vuurwerkvrij Oud&Nieuw
  • Vakantiewoningen, B&B's, Campings, Hotels

Maar tevens aanbieders van hondenspeeltuin(en), (honden)workshops, honden- en kattenpensions, pretparken waar honden welkom zijn enz. enz.. worden uitgenodigd om kramen te huren.

De toegang is gratis. Voor de kinderen is er een springkussen en gratis  schminken.

Honden fotograaf Jolanda Bot van Lach Eens naar het Vogeltje fotografie is de hele dag aanwezig om leuke foto's te maken van beursbezoekers met hond, samen of alleen of met de kinderen.
Meer over de beurs via www.hondenvakantiebeurs.com

Er wordt hard gewerkt door de organisator van de beurs om een zo groot mogelijk publiek te bereiken en te laten verschijnen op de beurs, welke gratis te bezoeken is.

De standdog-2681

De stand wordt bemenst door mijzelf en Kirsten Casius, oud VVV medewerker en nog steeds werkzaam in het Toerisme. We nemen naast de aangeleverde folders o.a. ook een voorraad Recreatiekranten mee en een grote voorraad van het magazine 'Veluwe Veelzijdig', waar ik ook aan mee heb mogen werken.

Displaymateriaal

Heeft u nog mooi Veluws Materiaal wat we kunnen gebruiken als aankleding, dan horen we dat graag. Tasjes zijn ook zeer welkom en eventueel een goodie als promotie om weg te geven. U kunt dat allemaal aangeven op het aanmeldformulier.

Aanmelden

Om u aan te melden voor folderparticipatie kunt u tot zaterdag 20 juni onderstaand formulier invullen. Heeft u vragen, neem gerust contact op.

Spelregels / Voorwaarden:

Na aanmelding komen wij de folders in week 26 of 27 bij u ophalen (22 juni t/m 4 juli). U ontvangt na de aanmelding per e-mail (binnen 5 werkdagen) een factuur met alle specificaties voor uw administratie.  Algemene Voorwaarden

Aanmeldformulier

Comments are closed