Ik ben

Sja, ik ben dus Constans (op rechts een hele oude foto ;-)). Een leergierige, dienstverlenende jongedame die niet stil kan zitten (of stil kan zijn). In het verleden heb ik ervaring opgedaan in het toerisme, waardoor ik daar veel affiniteit mee heb. De toerist, recreant, gast, klant is continue op mijn netvlies en ik zit steeds te bedenken hoe je die nu het beste kunt verbinden met een overnachtingsadres, dagactiviteit, evenement of restaurant. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je er duizelig van kunt worden. Daarom moeten er keuzes gemaakt worden. Daar ben ik goed in.

Van nature ben ik heel nieuwsgierig. Ik wil gewoon alles weten wat er om mij heen gebeurt. Ik heb dan ook de illusie dat niets mij ontgaat. Soms loopt mijn hoofd er van over, maar het heeft ook zeker veel voordelen. Het wordt dan namelijk een stuk gemakkelijker om lijntjes te leggen. Verbindingen worden netwerken en deuren gaan open. Met mijn drukke hersens en een klein beetje hulp van meneer Google weet ik snel hoe ik het beste kan helpen bij een hulpvraag.

Werkgebied = Veluwe
Otterlo is mijn thuisbasis, maar vanuit Ede en Apeldoorn heb ik jarenlang gewerkt. Ook de Gemeenten Barneveld en Wageningen behoren bij mijn werkgebied. Maar op digitaal niveau is dit geheel onbelangrijk. Dan is ‘The Sky The Limit’.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.