Diensten

Wat kan ik voor jou betekenen?

“Waar kan ik u mee helpen?”

Websiteontwikkeling
Het is erg belangrijk voor de zoekmachines om een technisch goede site te hebben, maar wat betreft tekst ook veranderlijk. Denk aan een nieuwspagina of recensie pagina. Zulke pagina’s kunnen veel vertellen over een onderneming. Voor potentiële gasten kan dit zeker een meerwaarde opleveren. Daarnaast ben je via de zoekmachines beter vindbaar met belangrijke trefwoorden. Betere vindbaarheid = meer boekingen.

Gelukkig hebben veel ondernemers dit al goed voor elkaar, maar de ontwikkelingen op internetgebied gaan razendsnel. Heb je 10 jaar geleden een website laten bouwen, dan voldoet deze echt niet meer aan de eisen van de huidige gebruiker. Denk aan gebruik met tablet en smartphone. De eisen met betrekking tot het uiterlijk zijn ook verandert het gaat tegenwoordig meer om sfeer dan om uitgebreide teksten. Goede foto’s bijvoorbeeld zijn echt noodzakelijk. Maar natuurlijk ook wenselijk, want je wilt je bedrijf zo goed mogelijk uit de verf laten komen. Een keer investeren in een professionele fotograaf is eigenlijk iets wat iedere ondernemer zou moeten doen.

Diensten met betrekking tot website:

  • website bouwen
  • website optimaliseren
  • huidige website bijhouden
  • wegwijs maken in eigen website om deze beter bij te kunnen houden

Helpen met social media

Social Media is een leuk, handig en, niet onbelangrijk, een GRATIS adverteermogelijkheid. Ben jij al actief op social media? Dan kan ik voor je nakijken of dit goed is ingericht. Denk aan koppelingen met eigen site, omschrijvingen e.d. Dit kan ik doen op mijn eigen werkplek, maar ook op die van jou, op je eigen pc  zo kan ik eventueel ook helpen met het praktisch inrichten van je pc-scherm en uitleg geven hoe je sneller kunt werken door gebruik van bijvoorbeeld snelkoppelingen e.d. Tijd is immers geld. En: hoe minder kliks met de muis, hoe minder RSI….

Heb jij in je onderneming nog geen aandacht voor de social media omdat er simpelweg geen tijd voor is, dan kunnen we bespreken waarom dit zo is en of het wellicht een wens is om te gaan proberen. Ik help graag bij de opstart hiervan. Eventueel is dit uit te bouwen naar wezenlijke campagnes. Hier geldt ook: hoe meer bereik (volgers) hoe meer boekingen en omzet.

Werk uitbesteden

Wat kost jou veel tijd, wat je eigenlijk zou willen gebruiken voor dingen waar je beter in bent of gewoon leuker vindt? Ik ben van mening dat we allemaal moeten doen waar we goed in zijn en waar we plezier aan beleven. Dan blijft je werk leuk, gebruik je je energie voor de dingen die jij belangrijk vindt en blijft de kwaliteit hoog. Veel zaken kunnen gemakkelijk of praktischer ingericht worden, zodat het een stuk leuker is om dit af te handelen, het kost immers minder tijd dan voorheen. Zijn er zaken die je eigenlijk uit zou willen besteden? Dan moet je dat misschien maar gewoon een keer gaan doen! Samen kunnen we eens kritisch kijken hoe dit het beste in te vullen is. Maak je werk leuker! Dan ben je een blijer mens!

Advisering

Waar adverteer je nu? Hoeveel geld ben je daarmee kwijt en wat levert het op? Maak je de juiste keuzes hierin? Zijn er betere alternatieven? Er komen ook steeds nieuwe toeristisch-georiënteerde bedrijven bij. Wat kun je bij hen vinden? Is een samenwerking misschien een goed plan? Samen kunnen we eens kritisch naar je huidige uitgaven kijken en het budget en verdienmodel.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.