Websites

Waarom is mijn website zo belangrijk? Waarom maakt iedereen er zo’n big deal van? Hij is toch goed? Heb er veel geld aan uitgegeven 3 jaar geleden. Ziet er nog steeds prima uit!

Herken je bovenstaande gedachtegang?

Graag leg ik kort een paar dingen uit.

Klanten
Huidige en potentiële klanten komen vaak als eerste op een homepage. Ze maken binnen enkele seconden de beslissing of ze op de site willen blijven of niet. Als de homepage dus niet verzorgd is, er oude informatie staat, niet overzichtelijk is of te oubollig, gaan ze weg. Kans verkeken.

Vindbaarheid
Het is erg belangrijk voor de zoekmachineresultaten om geregeld iets te wijzigen op een website. Veel mensen laten een site bouwen en denken dan dat het allemaal lekker loopt. Naast de technische ontwikkelingen moet je toch echt content blijven plaatsen en wijzigen.

Tijd
Natuurlijk is het mogelijk om zelf de bedrijfswebsite bij te houden. Dan kost het alleen maar tijd. Van jezelf of een medewerker. Denk daarbij aan nieuws van je eigen bedrijf, nieuws uit de omgeving, foto’s van de verschillende jaargetijden, activiteiten, events en diensten. Recensies kunnen ook worden geplaatst. Dat is een soort mond-tot-mond reclame, wat erg wordt gewaardeerd.

Geen tijd?
Ik neem het stokje graag van je over.
Uiteindelijk is dat geen probleem. Dit is redelijk snel geregeld. Ik kan een site in z’n geheel optimaliseren voor de zoekmachines, waardoor het bereik verbetert wordt en omzet wordt verhoogd.

Daarna kunnen we bekijken hoe een website bijgehouden dient te worden. Een kleine planning kan hier al bij helpen. Een kleine handleiding met handvatten hoe je dingen aanpakt en wijzigt kan ik voor je schrijven.

Hellup
Wil je wat extra hulp of ondersteuning in het bijhouden van de website? Geen probleem! Ik kan al met een paar uur per maand van alles bijhouden. Jij hebt er dan bijna geen omkijken meer naar.

Nieuwe website
Ben je toe aan een nieuwe website? Wanneer is de oude site gemaakt en hoeveel werk is het om deze bij te houden? Ik bouw voornamelijk websites in WordPress, waarmee je oneindig veel mogelijkheden hebt (ook boekingsmodules, afrekenmogelijkheden en fotogalery’s). WordPress is gebruiksvriendelijk en kun je zelfs met de mobiele telefoon en tablets ‘even snel’ bijwerken.

Klinkt goed? Even koffie drinken? Ik hou van koffie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.