In de media

Netwerken

Wat is het toch leuk om te Netwerken. Dat doe ik nu al een aantal maanden. Ik kom erg veel leuke en interessante mensen tegen die echt passie hebben voor wat ze doen. Ik hou daar van.

Nu werd ik gebeld door De Gelderlander. Ze waren ‘getipt’ door iemand uit dat Netwerk. Via een oproep op Twitter waarin ze vroegen om startende ondernemers met ‘een leuk verhaal’ werden ze gewezen op mij! Dat is wel heel leuk om te horen hoor. In dit geval een dorpsgenoot, Martine Floor. Enfin, ik werd gebeld. Het was een leuk gesprek, want ik mocht vertellen, dat doe ik wel graag. Hoe is het allemaal gekomen? Wat zijn mijn intenties? Wat zijn mijn doelen? Het was een fijn, prettig gesprek. Duurde niet zo lang. Maar dan ben je wel nieuwsgierig naar het resultaat. En dat is dus een enorm leuk artikel! Bedankt Gelderlander en natuurlijk Martine Floor Bron van MBee Communicaties www.mbee.nl!

Nu weer verder met Netwerken….

 

Artikel Gelderlander

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.